Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΦΕΤΟΣ

Νικάει όποτε σκοράρει ο Λεβαδειακός!!

 Μόνο νίκες έχει ο Λεβαδειακός κάθε φορά που σκοράρει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, σερί που κατάφερε να μην σπάσει ούτε κόντρα στη Βέροια.

 

Συνώνυμο της νίκης είναι το γκολ για τον Λεβαδειακό, ο οποίος τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί.

Η ομάδα της Βοιωτίας κάθε φορά που βρίσκει δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα παίρνει και τους τρεις βαθμούς της νίκης κατι που εγινε και με το παιχνιδι με τη βεροια!

Μπορεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας η ομάδα του Γιώργου Παράσχου να είδε το ρεκόρ της να απειλείται, όμως για μία ακόμη φορά πήρε τους τρεις βαθμούς. Ακόμα κι αν δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 86' βρήκε τον τρόπο να απαντήσει με κεφαλιά του Στέλιου Βασιλείου στο 91' και να πάρει για όγδοη φορά τους τρεις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει σκοράρει.
Η αρχή έγινε την 4η αγωνιστική, όταν πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό πρώτο 20λεπτο ο Λεβαδειακός πήρε την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας και τα πρώτα του γκολ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κι έκτοτε αυτό το στατιστικό επιβεβαιώνεται κάθε φορά.

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει ο Λεβαδειακός:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  3 - 0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ  2 - 1 

ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  0 - 2

ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  0 - 1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ  2- 0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  1 - 0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1 - 2


 ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

3 σχόλια:

  1. Μεταφορές Μετακομίσεις
    Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά πρωτοπόρους στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων
    όπως έργα τέχνης, αντίκες, μουσικά όργανα και επαγγελματικά μηχανήματα.

    Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς ή μετακόμισης, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας.

    Τα οικονομικά πακέτα που διαθέτουμε στις μεταφορές – μετακομίσεις, μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.
    Η ASTRA Μεταφορική θέλοντας να ανταποκριθεί στις δύσκολες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στις διεθνείς μεταφορές προσφέρει σε εσάς ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει εκτός από τη μεταφορά, υπηρεσίες συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των αγαθών.

    Η συνεργασία μας με ένα οργανωμένο, αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε, καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση και ανάγκη σας, κάθε είδους μεταφορά οδική, θαλάσσια, αεροπορική ή και συνδυασμό αυτών, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες και ασφαλείς μεθόδους διακίνησης και επιτυγχάνοντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στις διεθνείς μεταφορές.
    Είμαστε σε θέση να καλύψουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα τις μετακομίσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα βόρεια προάστια όπως Κηφισιά, Μαρούσι, Εκάλη, τα νότια και ανατολικά προάστια όπως Άλιμος, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή