Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ



ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός κλείνουν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής σε ένα ματς για γερά νεύρα και... ηλεκτρικούς πάγκους


Το τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής είναι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό ή αλλιώς αν θέλετε μεταξύ της "καλύτερης" και της "χειρότερης" επίθεσης!
Ο Λεβαδειακός έχει πετύχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες μετά τον Ολυμπιακό (μία μόλις λιγότερη) στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΣ τις λιγοτερες.

Αυτό λοιπόν είναι καλό να το κρατήσουμε στο μυαλό μας για την αποψινή αναμέτρηση, αφού ίσως παίξει ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Νίκη ζέστη, ήττα κρύο
Και οι δυο προπονητές θέλουν τη νίκη πρώτον, για να ξεφύγουν οι ομάδες τους από τις τελευταίες θέσεις, δεύτερον, για να μην αρχίσουν τα σενάρια περί αντικατάστασης τους, αφού οι αγωνιστικές περνούν και οι βαθμοί δεν έρχονται.
Εκτός από τους προπονητές πάντως, το αποτέλεσμα θα δείξει και μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι δυο αμάδες τη φετινή σεζόν.


Τα πλάνα των δυο τεχνικών

Ξεκινάμε με τους φιλοξενούμενους. Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ακόστα, οπότε τα πλάνα του δεν αλλάζουν. Ο Κυριακίδης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι και Μουλόπουλος.
Αμυντικά χαφ θα παίξουν Ζησόπουλος, Κόρμπος, μπροστά τους ο Ροτζέριο και στα άκρα οι Πόι, Ναπολεόνι. Μπροστά μόνος ο Βασιλείου, που θα αλλάζει θέση με τον Ναπολεόνι.
Πάμε και τον ΠΑΣ. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει στη διάθεση του τον Τόμας Ντε Βινσέντι που τραυματίστηκε, όπως και τον Τζημόπουλο.
Κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Φεγκρούς. Αριστερά προς τα δεξιά οι Πάντος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, αμυντικά χαφ Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, στα άκρα Τζάνης, Γεωργίου λίγο πιο μπροστά ο Βίλα και μόνος μπροστά ο Ίλιτς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!!!!



Ένα παιδικό μπαλόνι... έβγαλε νοκ άουτ τα ραντάρ των αεροδρομίων!!!

 απιστευτο!!!!

 Στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας χάθηκε ξαφνικά η εικόνα από το σύστημα των ραντάρ...

 

Ένα μπαλόνι που ξέφυγε από τα χέρια ενός παιδιού στην περιοχή της Γλυφάδας και κατέληξε σε καλώδια της ΔΕΗ ήταν η αιτία του τοπικού μπλακ άουτ το μεσημέρι του Σαββάτου, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 



Στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας χάθηκε ξαφνικά η εικόνα από το σύστημα των ραντάρ μαζί με τα περίπου 20 αεροσκάφη που την ώρα εκείνη  βρίσκονταν στον ελληνικό εναέριο χώρο.


Τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να προσγειωθούν, ούτε να απογειωθούν, με αποτέλεσμα να

υπάρξουν πολύωρες καθυστερήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι καθυστερήσεις στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις έφτασαν τις τρεις ή τέσσερις ώρες.


Το πρόβλημα εμφανίστηκε λόγω της ξαφνικής διακοπής του ρεύματος της ΔΕΗ (όταν μπερδεύτηκε ένα παιδικό μπαλόνι στα ηλεκτρικά καλώδια) στην ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού, όπου βρίσκεται η «καρδιά» του συστήματος ραντάρ του Κέντρου Ελέγχου Περιοχής Αθηνών - Θεσσαλονίκης (ΚΕΠΑΘ).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ



Η ιστορια δυο ηλικιωμενων στη λιβαδεια εχει ως εξης..

ο αντρας σημερα 73 χρονων με προβληματα στη καρδια, απο τα 12 του στην οικοδομη.. με ηλιο με κρυο περασαν 50 χρονια με σκληρη δουλεια.. αποτελεσμα με τις περικοπες σημερα να περνει 600 ευρω περιπου..
η γυναικα 65 χρονων με προβληματα στην υγεια της, διπλα του ολα αυτα τα χρονια διχως κανενα εισοδημα.. δουλευε για την εκκλησια για να συμπληρωνουν το εισοδημα μιας και τα εξοδα ηταν παραπανω απο τα εσοδα.. αλλα στις περικοπες που εκανε και η εκκλησια ειχε σαν αποτελεσμα την απολυση της!! επερνε ενα επιδομα το οποιο κοπηκε και αυτο.. συνταξη ογα που περιμενε να παρει .. δεν μπορει να τη παρει πλεον..
οι λογαριασμοι.. τα χαρατσια.. οι υποχρεωσεις... τα φαρμακα τρεχουν..
ειχαν μια αξιοπρεπεια στη ζωη τους.. τους την εκλεψαν μαζι με ολα τα αλλα..
αυτη τη μοιρα τους επιφυλασσε το τελος της ζωης τους...
αυτη ειναι η ιστορια τους...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...



στους δυσκολους καιρους που περναμε σαν λαος..
πρεπει να αντεξουμε για να αλλαξουμε τα πραγματα..
αυτη ειναι η  Ε Λ Π Ι Δ Α  μας....

καλο μηνα σε ολους μας...