Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ



Σκηνές απείρου κάλλους σε πολυκατοικία της Πάτρας, όταν η απατημένη σύζυγος, έπιασε τον άντρα της με την ερωμένη του Η απιστία μέσα στο ίδιο του το σπίτι οδήγησε σε άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού με θύματα εκείνον και την ερωμένη του.
Πρωταγωνιστής της ιστορίας, 50χρονος που είναι γνωστός στην Πάτρα από την απασχόλησή του σε πόστο ευθύνης τραπεζικού υποκαταστήματος.
Αποδείχθηκε πως είχε εδώ και καιρό κρυφή ερωτική σχέση με μία νεαρή φοιτήτρια από την Αθήνα, στην οποία μάλιστα έλεγε ότι ζούσε μόνος! Την προηγούμενη εβδομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της καλοκαιρινής του άδειας σε συνδυασμό με το ότι η σύζυγός του αδυνατούσε να λείψει από την εργασία της, ενώ το ένα παιδί τους είχε παραμείνει σε πόλη της βόρειας Ελλάδας όπου σπουδάζει, κάνοντας μόνος του τις διακοπές του.

 axaiatous epiase sto krevati kai epese to xylo tis arkoudas 1 315x236 250x180 Αχαϊα:Τους έπιασε στο κρεβάτι και έπεσε το ξύλο της αρκούδας

Έτσι, το ζευγάρι παρέμεινε στην Πάτρα αλλά ο ίδιος είχε όλα τα πρωινά δικά του, έχοντας την άνεση να κάνει ό,τι θέλει. Αντί για βόλτες στην πόλη φαίνεται πως προτίμησε τη συντροφιά της νεαρής ερωμένης του, την οποία όμως έφερνε στο σπίτι του!
Με τη διαφορά ότι δεν υπολόγισε τα… μάτια των γειτόνων και τις κακές γλώσσες, οι οποίες φρόντισαν για την ενημέρωση της απατημένης συζύγου, που την προηγούμενη Παρασκευή πήρε άδεια λίγης ώρας από τη δουλειά της και πήγε αιφνιδιαστικά στο σπίτι για να ανακαλύψει την αλήθεια.
Δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο για να σιγουρευτεί πέρα από τους «ροζ» ήχους που άκουσε από την κρεβατοκάμαρα με το που άνοιξε προσεκτικά την εξώπορτα. Αντί να κάνει έφοδο αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον αδελφό της ο οποίος μη μπορώντας να χωνέψει τα περί απιστίας έσπευσε… αρκετά εξοργισμένος. Κουνιάδος και σύζυγος μπήκαν μαζί στην κρεβατοκάμαρα και τους έπιασαν στα πράσα!
Ο οργισμένος αδελφός δεν συγκρατήθηκε. Άρχισε να χτυπά τον γαμπρό του αλλά και τη νεαρή πάνω στο κρεβάτι. Σύμφωνα με το dete.gr, είδε κι έπαθε η απατημένη για να μπει στη μέση και να τον συγκρατήσει. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, την «πλήρωσε» κι ένας γείτονας. Κι αυτό γιατί το επεισόδιο συνεχίστηκε μέχρι τον διάδρομο της τριώροφης πολυκατοικίας, την ώρα που ο 50χρονος και η φοιτήτρια προσπαθούσαν να διαφύγουν.
Ο κουνιάδος συνέχισε να επιτίθεται βρίζοντας τον 50χρονο και τότε βγήκε από το διαμέρισμά του ένας γείτονας που προσπάθησε να τους χωρίσει. Αλλά δυστυχώς, τις «έφαγε» για τα καλά από τον εξαγριωμένο αδελφό! Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό η τύχη του ανδρόγυνου αφού η σύζυγος προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ.

Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

  • 0
     


 Παντρεμένη... με την απιστία
 

η κρυφη καμερα επιασε στα "πρασα" τη νυφη με το κουμπαρο σε ερωτικες "καταστασεις" στη δεξιωση του γαμου.
στο βιντεο που ακολουθει βλεπουμε τη νυφη με το κουμπαρο να τρεχουν να βρουν ενα απομερο μερος για να κανουν τα "παιχνιδακια" τους καθως υπαρχει παθος οπως φαινεται ξεκαθαρα στη καμερα αλλα δεν εχουν και παρα πολυ χρονο..

ετσι μετα απο λιγα λεπτα πλησιαζει προφανως ο κερατομενος με το καλημερα γαμπρος ο οποιος αντιλαμβανεται αμεσως απο το παρανομο ζευγαρι με αποτελεσμα να τα μαζευουν οπως οπως νυφικα και γραβατες για να μη γινουν αντιληπτοι!!!
τωρα τη τυχη μπορει να εχει αυτος ο γαμος ενας θεος ξερει.το μονο σιγουρο ειναι οτι ο κουμπαρος θα το ευχαριστηθει!!
εδω κολαει γαντι αυτο που λεει ο λαος μας.. "ο κουμπαρος με τη κουμπαρα μια φορα την ευδομαδα"
να ζησετε..
ακολουθει το βιντεο.. δειτε το!!



ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΜΕΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΟΣ. ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Μια ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά ξεκίνησε εν μέσω κρίσης. Τις συνέπειες της βιώνουν σε πολλαπλάσια ένταση οι άνθρωποι με αναπηρία (ΑμεΑ), ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) και οι οικογένειές τους.
Έτσι με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς σε όλες τις δομές της Ειδικής Αγωγής διαπιστώνεται μια τραγική κατάσταση: Οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στα Ειδικά Σχολεία είναι τεράστιες. Σύμφωνα με τα στοιχεία των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών λείπουν δύο χιλιάδες εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής . Σ” αυτούς προστίθενται άλλοι τόσοι από το Ειδικό Εκπαιδευτικό (ψυχολόγοι, Κοιν.λειτουργοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κλπ), Βοηθητικό (Φροντιστές, νοσοκόμοι, συνοδοί κλπ) και Τεχνικό Προσωπικό.
Μια σειρά Ειδικών Σχολείων βρίσκονται στα πρόθυρα κλεισίματος λόγω έλλειψης πόρων και ζητούν από τους γονείς να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καλύψουν λειτουργικές ανάγκες. Σε πολλές περιοχές της χώρας, η πρόσβαση των ΑμΕΑ στις δομές Εκπαίδευσης έχει γίνει απαγορευτική, καθώς η μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία είναι στον αέρα και στην καλύτερη περίπτωση οι γονείς πηγαινοφέρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Σε πολλές περιπτώσεις, ζητούνται χρήματα από τους γονείς (από Περιφέρειες και Σχολεία) για να μισθωθούν οχήματα.
Οι υποδομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης είναι άθλιες και η πλειοψηφία των Ειδικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φυτοζωούν ή είναι υπό διάλυση. Πολλά τα παραδείγματα: Σικιαρίδειο, Σχολή Τυφλών «Ο Ηλιος», Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα, Κέντρο Ειδικής Αγωγής «ΕΡΜΗΣ», Κέντρο «ΙΡΙΣ», Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Θεοτόκος», 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Ειδικό Δημοτικό & ΕΕΕΕΚ – ΕΛΕΠΑΑΠ, Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδας, ΕΕΕΕΚ Κορδελιού, 1ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας, κ.ά..

Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά με αναπηρίες είναι εκτός Ειδικής Αγωγής. Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης λειτουργούν σε ορόφους κτηρίων χωρίς ασανσέρ. Άλλα δεν έχουν καν αίθουσες και στεγάζονται σε «πρώην αποθήκες» σε γωνιές από αίθουσες τελετών, διαδρόμους κ.α.. Ανάπηροι μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα όπως – όπως χωρίς τα αναγκαία υλικά, βιβλία, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και χωρίς υποστηρικτικές υπηρεσίες. Οι γονείς π.χ. αυτιστικών παιδιών ή παιδιών με σύνδρομο DOWN ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες (π.χ. κινητική αναπηρία και τυφλότητα ή τυφλότητα και νοητική υστέρηση) έχουν φτάσει σήμερα στην απόγνωση από την ανυπαρξία ειδικών δημόσιων κέντρων (π.χ. διημέρευσης) και υποστηρικτικών υπηρεσιών.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα προτίθεται να πάρει άμεσα ώστε:
Να εξασφαλιστεί το αναγκαίο ειδικευμένο Εκπαιδευτικό, Ειδικό Εκπαιδευτικό, Βοηθητικό και Τεχνικό προσωπικό σε όλες τις δομές Ειδικής Αγωγής. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στις μονάδες Ειδικής Αγωγής και Πρόνοιας.
Να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα.
Να μη καταργηθεί ή συγχωνευτεί καμία δομή Εκπαίδευσης – Πρόνοιας και Υποστήριξης ΑμΕΑ και να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα για τη λειτουργία των Ειδικών Σχολείων: χρήματα, υλικά, βιβλία, βελτιώσεις υποδομών και να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους με κατάλληλα διαμορφωμένα και ασφαλή μέσα μετακίνησης, εξειδικευμένους μόνιμους οδηγούς και συνοδούς, δωρεάν και με απευθείας κρατική χρηματοδότηση.
(απο ερωτηση βουλευτων του κκε στη βουλη)

ΑΠΑΓΩΓΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ



Συνελήφθησαν τρεις (3) ομοεθνείς του στις Θεσπιές Βοιωτίας
Οι δράστες απαιτούσαν από τον αδελφό του θύματος – 3.000 – ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, υπόθεση αρπαγής 21χρονου υπηκόου Πακιστάν από ομοεθνείς του, που έλαβε χώρα προχθές (18-09-2012) το απόγευμα, στις Θεσπιές Βοιωτίας.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, χθες (19-09-2012) το βράδυ τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 22, 24 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, εκβίαση, απλή σωματική βλάβη και Νομοθεσία περί αλλοδαπών.
Αναλυτικότερα, προχθές το απόγευμα, 27χρονος υπήκοος Πακιστάν κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ότι τρεις ομοεθνείς του, με την άσκηση σωματικής βίας, απήγαγαν τον 21χρονο αδελφό του στην περιοχή των Θεσπιών Βοιωτίας. Για την απελευθέρωση του απαιτούσαν από τον ίδιο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ

.Μετά την καταγγελία, ο 27χρονος ενεργώντας σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετέβη χθες το βράδυ σε προκαθορισμένη συνάντηση με έναν εκ των δραστών, προκειμένου να του παραδώσει το ανωτέρω προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.
Μόλις ο δράστης έλαβε τα χρήματα, οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν διακριτικά και εντόπισαν το κατάλυμα, όπου βρισκόταν ο 21χρονος απαχθείς.
Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνέλαβαν τους τρεις δράστες και απελευθέρωσαν τον 21χρονο, ενώ στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσαν και ζητούσαν τα λύτρα από τον αδελφό του.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.