Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ



Κρεμασμένος σε μια πορτοκαλιά, στο πατρικό του σπίτι βρέθηκε 44χρονος μαθηματικός χθες στο Μεσολόγγι, άφησε σημείωμα, στο οποίο επικαλείται οικονομικούς λόγους για την πράξη του . Ο άτυχος άνδρας, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ προβληματισμένος, αφού ήταν άνεργος. Από εκεί και πέρα όμως, δεν περίμενε κανείς που θα
έπαιρνε την απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή του. Αυτό έγινε σήμερα, όταν πήγε στο πατρικό του σπίτι, έδεσε ένα καλώδιο σε μια πορτοκαλιά το πέρασε στο λαιμό του και στην συνέχεια κρεμάστηκε.

 Έτσι τον βρήκαν οι δικοί του, που άρχισαν να ανησυχούν για την απουσία του. O 44χρονος, o οποίος ήταν παντρεμένος και είχε μια ανήλικη κόρη, άφησε σημείωμα, στο οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και επικαλείται οικονομικούς λόγους, που όπως γράφει, τον οδήγησαν στην πράξη του.

ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 
«Όλα σε ένα». Σε αυτήν τη φράση συμπυκνώνεται η τακτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στη Βουλή όταν ολοκληρωθεί και επικυρωθεί από τη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το «πακέτο» των μέτρων, ύψους 11,5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με το Έθνος, ο Α.Σαμαράς και Ευ. Μεϊμαράκης συμφώνησαν να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα των 11,5 με τη μορφή ενός και μόνο άρθρου, έτσι ώστε να μη δοθεί η δυνατότητα σε κυβερνητικούς βουλευτές να επιλέξουν ποια μέτρα θα στηρίξουν και ποια όχι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας και με δεδομένες τις υπαναχωρήσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και της τρόικας, οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης θα συναντηθούν για ακόμη μία φορά τη Δευτέρα ή την Τρίτη προκειμένου να «κλειδώσουν» τα μέτρα.
Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια θα ανακοινώσει το περίγραμμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει με διάγγελμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό και αμέσως μετά το “πακέτο” θα πάρει τη μορφή νομοσχεδίου που θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
Στόχος της κυβέρνησης είναι αυτό να συμβεί το αργότερο μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Εφόσον οι διαδικασίες «τρέξουν», τότε η έκθεση της τρόικας μπορεί να είναι έτοιμη μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.